Σε εξέλιξη η συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνάντηση με τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακκιντζί, στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου ΓΓ ΟΗΕ. Λευκωσία, 26/10/2018 [Photo Credits: Stavros Ioannides/PIO]

(OnlinEpikairotita) — Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ακιντζί. 

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή (26/10) συνάντηση με τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακκιντζί, στην προστατευόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιείται στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, έφτασε πρώτος ο κ. Ακιντζί, ενώ λίγο αργότερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Νωρίτερα, πριν μεταβεί στον χώρο της συνάντησης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι πηγαίνει με τις καλύτερες προθέσεις ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό που να οδηγήσει σε μια λειτουργική λύση.

Το ίδιο έγραψε και σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter:

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com