Πολιτική

«Έκλεισε» συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη και ΓΓ ΑΚΕΛ με φόντο το κατασκοπευτικό βαν

Στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα πραγματοποιήσει συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, με φόντο το κατασκοπευτικό βαν που κατασχέθηκε το Σάββατο στη Λάρνακα και τις δημόσιες καταγγελίες σε σχέση με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Την ανακοίνωση έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, αναφέροντας σε γραπτή δήλωση του πως η συνάντηση θα γίνει στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Αστυνομίας, προκειμένου να συζητηθούν εκτενέστερα οι καταγγελίες που έγιναν δημόσια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων όλων των πολιτών, όπως βεβαίως και για την προστασία της επικοινωνίας των πολιτικών προσώπων, παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών σχετικά με καταγγελίες που έχουν προβληθεί δημόσια. Σε αυτό το πλαίσιο έκρινε σκόπιμο να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της Αστυνομίας, προκειμένου να συζητηθούν εκτενέστερα οι καταγγελίες που έγιναν δημόσια. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8:30, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε στη γραπτή δήλωση του πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει την αποφασιστικότητα και την πολιτική βούληση του για να παταχθεί η οποιαδήποτε παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή και η εμπιστευτικότητα των επικοινωνιών.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close