Κύπρος

Συνελήφθη 17χρονος που παραδέχθηκε 60 διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό

OnlinEpikairotita — Στη σύλληψη ενός 17χρονου, για διάπραξη διαρρήξεων  και κλοπών στη Λεμεσό προέβη σήμερα στις 1:40 τα ξημερώματα η Αστυνομία. 

Ο 17χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία, την ώρα που ο νεαρός εξερχόταν από το κατάστημα πληντυρίου αυτοκινήτων, που βρίσκεται στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχηστη στη Λεμεσό.

Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε ανευρέθηκαν στη κατοχή του ένα μικρό ταμείο που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα λάπτοπ, μια δερμάτινη θήκη, ένας φάκελος με αποδείξεις καθώς και ένα σφυρί. Τα μέλη της Αστυνομίας συνέλεβαν τον 17χρονο για αυτόφωρα αδικήματα που αφορούν την παράνομη κατοχή ξένης περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του, ο νεαρός παραδέχθηκε στις Αρχές τη διάπραξη 60 άλλων υποθέσεων που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν στη Λεμεσό από 2016 έως το 2017.

Ο νεαρός Κύπριος, κάτοικος Λεμεσού, τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση, ενώ δύο ακόμα πρόσωπα αναζητούνται από την Αστυνομία.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)