Στσέτσιν: Τρίτος σε όλη την Ευρώπη ο Γεωργίου!

Marios Georgiou - Szczecin 2019 - Bronze Medal
Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής. Στσέτσιν, Πολωνία, 12/4/2019. [Photo Credits: UEG - European Union of Gymnastics]

Μία νέα επιτυχία για την κυπριακή ενόργανη γυμναστική έγραψε ο 21χρονος Μάριος Γεωργίου από τη Λεμεσό, στον τελικό του σύνθετου ατομικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο Στσέτσιν της Πολωνίας.

Ο Μάριος Γεωργίου κατάφερε να συγκεντρώσει 84.398 βαθμούς στον τελικό του σύνθετου ατομικού και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Marios Georgiou 3rd Place - Ranking Szczecin 2019
Ο πίνακας με τα αποτελέσματα στον τελικό του σύνθετου ατομικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Στσέτσιν της Πολωνίας.

Marios Georgiou - Szczecin 2019
Η απονομή των μεταλλίων στο σύνθετο ατομικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής. Στσέτσιν, Πολωνία, 12/4/2019. [Photo Credits: UEG – European Union of Gymnastics]

Ο Μάριος Γεωργίου θα αγωνιστεί και στον τελικό του πλάγιου ίππου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 15:05 (ώρα Κύπρο).

Ο τελικός θα μεταδίδεται απευθείας από το κρατικό κανάλι, στο ΡΙΚ2.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com