ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στσέτσιν: Τρίτος σε όλη την Ευρώπη ο Γεωργίου!

Μία νέα επιτυχία για την κυπριακή ενόργανη γυμναστική έγραψε ο 21χρονος Μάριος Γεωργίου από τη Λεμεσό, στον τελικό του σύνθετου ατομικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο Στσέτσιν της Πολωνίας.

Ο Μάριος Γεωργίου κατάφερε να συγκεντρώσει 84.398 βαθμούς στον τελικό του σύνθετου ατομικού και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Marios Georgiou 3rd Place - Ranking Szczecin 2019
Ο πίνακας με τα αποτελέσματα στον τελικό του σύνθετου ατομικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Στσέτσιν της Πολωνίας.
Marios Georgiou - Szczecin 2019
Η απονομή των μεταλλίων στο σύνθετο ατομικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής. Στσέτσιν, Πολωνία, 12/4/2019. [Photo Credits: UEG – European Union of Gymnastics]

Ο Μάριος Γεωργίου θα αγωνιστεί και στον τελικό του πλάγιου ίππου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 15:05 (ώρα Κύπρο).

Ο τελικός θα μεταδίδεται απευθείας από το κρατικό κανάλι, στο ΡΙΚ2.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)