ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ταινίες με 12 Κύπριους αθλητές της Ολυμπιάδας

Κύπριοι αθλητές που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες μοιράζονται τις εμπειρίες και την προσήλωσή τους στα ολυμπιακά ιδεώδη, μέσα από μία σειρά ταινιών μικρού μήκους.

Η παραγωγή των ταινιών με τίτλο ‘Ταξίδι στην Ολυμπιάδα’, έγινε με πρωτοβουλία της Cyta και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ).

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η Cyta παρουσίασε, στο πλαίσιο της στήριξης της Εθνικής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, δώδεκα ταινίες μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές παλιές και νεότερες δόξες του Κυπριακού αθλητισμού.

Οι 12 Κύπριοι αθλητές που πρωταγωνιστούν είναι οι Αντώνης Νικολαΐδης, Άννινος Μαρκουλλίδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Μαρία Παπαδοπούλου, Άντρη Σιάλου, Χρυσταλλένη Τρικωμίτη, Μαρίλια Γρηγορίου, Άννα Κίμωνος, Έλενα Μουσικού, Άντρη Αβραάμ, Μάριος Χατζηανδρέου και Ηλίας Ιωάννου.

Η πρώτη προβολή των ταινιών έγινε την Πέμπτη (18/7) σε κινηματογράφο της Λευκωσίας, στην παρουσία του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή και άλλων στελεχών της Cyta, της Γενικής Διευθύντριας της ΚΟΕ, συνεργατών της παραγωγής και αθλητικογράφων.

Ταξίδι στην Ολυμπιάδα
[Photo Credits: Cyprus Olympic Committee]
Στις ταινίες μικρού μήκους για την Ολυμπιάδα, οι Κύπριοι αθλητές μοιράζονται προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν τις συμμετοχές τους και συγκινούν με την αποφασιστικότητα, το κουράγιο και την επιμονή τους να πετύχουν το καλύτερο που μπορούν, χωρίς να τα βάζουν κάτω μπροστά σε κανένα εμπόδιο, αναφέρει η ανακοίνωση.

This slideshow requires JavaScript.

Για ένα ολόκληρο χρόνο, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί μία ταινία κάθε μήνα, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο 2019 μέχρι και τον Αύγουστο 2020, μήνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η προβολή των ταινιών θα γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Cyta, καθώς επίσης από άλλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)