ΜΟΥΣΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Voice: Κυπριακή αναμέτρηση στο αποψινό επεισόδιο των Battles

Στο αποψινό επεισόδιο των Battles του Ελληνικού The Voice μας περιμένει μια ιδιαίτερη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ταλαντούχα κορίτσια από την Κύπρο, την Κατερίνα Καμπανέλλη και την Ιλιάνα Κολλίτση.  Ιδιαίτερη καθώς θα δούμε μια Κυπριακή αναμέτρηση… 

Από τη μια η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη από τη Λεμεσό, η οποία ερμήνευσε το «Τριανταφυλλένη» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και κατάφερε να κάνει και τους 4 coaches να πατήσουν το κουμπί, επιλέγοντας στο τέλος την ομάδα του Μιχάλη. Από την άλλη η 26χρονη Ιλιάνα Κολλίτση από τη Λευκωσία, η οποία ερμήνευσε το «Someone Like You» της Adele και μπήκε στην ομάδα του Μιχάλη, αφού ήταν και ο μόνος που πάτησε το κουμπί.

Τα δύο κορίτσια ξεχώρισαν με τις μαγικές φωνές τους και τώρα είναι έτοιμες να χαρίσουν μια αξέχαστη μουσική ερμηνεία σε όλους τους τηλεθεατής του show, ερμηνεύοντας το ονειρεμένο «True Colors» της Νορβηγίδας Ane Brun.

Ακούστε ένα sneak peak από την αποψινή αναμέτρηση των κοριτσιών:

Πανέτοιμες για να μας καθηλώσουν με τις μοναδικές φωνητικές τους ικανότητες και να αναμετρηθούν για την πολυπόθητη θέση στα Live του talent show.

Τι θα επιλέξει άραγε ο Μιχάλης (coach των κοριτσιών);;;

Θα δούμε απόψε στις 9 μ.μ. στον ΑΝΤ1.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)