ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συγκινητικο αντίο του Κωνσταντίνου Λαΐφη στην Ανόρθωση

 «Η ΑνΟρθωση θα εΙναι πΑντα μΕσα στην καρδιΑ μου» —ΚΩΝ/ΝΟΣ Λαΐφης

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι πλέον και επίσημα ο Κωνσταντινός Λαΐφης, ο οποίος με μήνυμα σε προσωπικό του λογαρισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε την οικογένεια της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λαΐφη
«Ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ανοίγει. Η πρόταση από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού με τίμησε ιδιαίτερα και υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι σ αυτή την ομάδα. Με αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης θέλω να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου που με βοήθησε να κάνω το βήμα παραπέρα που πάντα ονειρευόμουν.

Η Ανόρθωσης θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, σ αυτήν με μάθατε και σ αυτή την περήφανη ομάδα κατάφερα να αναδειχθώ ως κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς.

Ευχαριστώ θερμά ολη την οικογένεια της προσφυγικής ομάδας που με αγκάλιασε και με πίστεψε.

Ευχαριστώ κυρίως όλους τους φιλάθλους της που δεν σταμάτησαν να με χειροκροτούν ακόμη κι όταν τους απογοήτευα. Εύχομαι όλες τις χαρές και τους τίτλους που ονειρευόμουν να ζήσω μαζί σας να τους πετύχετε σύντομα και εγώ αθόρυβα θα χαίρομαι μαζι σας.

Τελος θέλω να πω πως νιώθω τυχερός και ευλογημένος που είχα πάντοτε την στήριξη της οικογένειας μου, που ειχα ανθρώπους κοντά μου και δεν ένιωσα πότε μόνος κυρίως στα δύσκολα. Μαζί σας νιώθω δυνατός»

CACHE_1920X1080_ANALOG_MEDIUM_79177_297859

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)