Μουσική

Το «Way Up» δύο Κυπρίων που αγγίζει επίπεδα εξωτερικού!

Δύο νέα μουσικά ταλέντα της Κύπρου δημιούργησαν ένα κομμάτι που αγγίζει, δίχως υπερβολή, τα επίπεδα του εξωτερικού – τόσο σε θέμα ερμηνείας και μουσικής παραγωγής, όσο και βίντεο κλιπ!

Το βίντεο κλιπ του «Way Up» κυκλοφόρησε πριν από πέντε μέρες στο διαδίκτυο και μετρά ήδη χιλιάδες προβολές στο YouTube, ενώ αρκετά είναι και τα θετικά σχόλια που δέχεται.

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο Hip Hop με RnB Vibe κομμάτι, το οποίο είναι σε στίχους της Medusa (Ραφαέλα Χαραλάμπους) και σε μουσική παραγωγή Koboy (Κωνσταντίνος Σταύρου).

Η Ραφαέλα κατάγεται από την Λευκωσία και είναι μόλις 20 ετών. Ασχολείται εδώ και 10 χρόνια με την μουσική, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια γράφει τα δικά της τραγούδια και beats. Αυτή την περίοδο βρίσκεται για σπουδές στην Αγγλία, όπου κάνει BA στο Leeds College of Music.

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται επίσης από την Λευκωσία και είναι 25 ετών. Ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, όπου σπουδάζει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Το τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο YouTube, το οποίο μετρά ήδη 1 εκατομμύριο προβολές.

Η αξιοζήλευτη, θα λέγαμε, σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ για το «Way Up», που γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, έγινε από τον Jim Georgantis.

Δείτε το video clip του «Way Up» : 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MEDUSAS & KOBOY

Όπως μας έχουν αναφέρει τα δύο παιδιά, η συνεργασία τους προέκυψε μέσω Instagram, όταν ο Κωνσταντίνος εντόπισε την Ραφαέλα και της ζήτησες να συνεργαστούν.

Όταν ετοιμάστηκαν τα πρώτα beats και οι στίχοι του κομματιού άρχισε η ηχογράφηση των vocals και τον Δεκέμβριο του 2018 συναντήθηκαν στην Κύπρο και έκαναν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ.

Αν θέλετε μπορείτε να τους ακολουθήσετε στο Instagram: 

MEDUSA – @mrssingornah
KOBOY – @koboytohi

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close