ΜΟΥΣΙΚΗ

Το τραγούδι του TUS για τις γυναίκες και τα κατεχόμενα! (vid)

(OnlinEpikairotita) — Ο TUS κυκλοφόρησε χθες τραγούδι με σκοπό να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και τα κατάφερε…

Το νέο τραγούδι του Έλληνα ράπερ περιέχει ένα συνδιασμό σεξιστικού και ρατσιστικού περιεχομένου καθώς και προσβλητικού για τους Κύπριους.

Την ώρα που γίνονται εκστρατείες κατά του trafficking οι Tus και Γιάννης Μαυρίδης φτιάχνουν ρίμες που εξυμνούν την εμπορία γυναικών (Τουρκάλων, Βουλγάρων κ.ο.κ.). Σα να μη τους φτάνει όμως αυτό, επιχειρούν με ένα πολύ άστοχο τρόπο να ριμάρουν με το Κυπριακό και τη λέξη «κατεχόμενα» της Κύπρου, ώστε να ολοκληρωθεί «άψογα» η όλη παρωδία.

Προφανώς και αγνοεί το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μια λέξη που φέρει τόσες σημαντικές ένοιες για τους κατοίκους της Κύπρο, πρόσφυγες ή μη. Βέβαια, αυτό θα έριχνε τα βλέμματα πάνω του και εν τέλει τα κατάφερε.

“Στα κατεχόμενα πηγαίνω συνεχόμενα
κάθε βράδυ κι άλλη εμπειρία με άλλη γκόμενα
Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες
να διώξετε τους Τούρκους να μείνουν οι Τουρκάλες

Ακούστε το κομμάτι που έχει μαζέψει σε μια μέρα περισσότερες από 130 χιλιάδες προβολές και έχει ήδη προκαλέσει -δικαιολογημένα- τις αντιδράσεις του κόσμου!

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)