Το τρέιλερ της ταινίας «Αvengers: Endgame»

Avengers Endgame 2019
Η αφίσα της ταινίας «Avengers: Endgame» που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Απριλίου 2019. [Photo Credits: MARVEL]

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη κατάληξη της ιστορίας των ηρώων της Marvel στην ταινία «Avengers: Endgame»! 

Η Μarvel κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο τρέιλερ για την ταινία «Avengers: Endgame» (Εκδικητές), που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία της σειράς που φέρνει μαζί όλους τους πιο γνωστούς σούπερ ήρωες της δημοφιλούς εκδοτικής εταιρείας κόμιξ.

Μετά την επίθεση του Thanos στη Γη και του αποδεκατισμού του μισού πληθυσμού της, οι εναπομείναντες Αvengers προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να οργανώσουν την αντεπίθεση τους.

Αυτή τη φορά όμως θα έχουν στον πλευρό τους την Captain Marvel, η ταινία της οποίας προβάλλεται τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Η προηγούμενη ταινία «Αvengers: Infinity War» είχε «σπάσει» τα ταμία με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 630 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com