Μεταφορές

Απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους για τρεις Κυριακές

Σε νέα μέτρα για τη μείωση της ταλαιπωρίας του κοινού κατά τις κυριακάτικες εξορμήσεις προχώρησε η αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι με διάταγμα του αρχηγού αστυνομίας απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών οχημάτων – δηλαδή ένα ρυμουλκό όχημα και ένα ημιρυμουλκούμενο συνδεδεμένο σε αυτό – κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες της σημερινής μέρας. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες δύο Κυριακές.

«Νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ από αυτό το σαββατοκύριακο, με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη μείωση της ταλαιπωρίας του κοινού κατά τις κυριακάτικες εξορμήσεις του, στις παραθαλάσσιες περιοχές και τα ορεινά θέρετρα», ανέφερε το γραφείο τύπου της αστυνομίας στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το διάταγμα, το οποίο εξέδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους, καθώς και στους υπεραστικούς δρόμους Λευκωσίας – Τροόδους, Λεμεσού – Πλατρών – Τροόδους και Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς.

Η απαγόρευση ισχύει για τις 12, 19 και 26 Ιουλίου 2020, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία στους αυτοκινητόδρομους, κάτι που οδηγεί σε αυξημένη ταλαιπωρία για λόγω των μετακινήσεων των πολιτών

«Το διάταγμα του Αρχηγού, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία, για απάμβλυνση των προβλημάτων και μείωση της ταλαιπωρίας των εκδρομέων, που παρατηρούνται στους δρόμους, κάθε Κυριακή, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.» ανέφερε περαιτέρω το γραφείο τύπου της αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close