Τρία φροντιστήρια αγγλικών της Λευκωσίας στους νικητές Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού

Preparation Centre Awards» του Cambridge Assessment English - Winners from Cyprus
Οι 3 νικητές από την Κύπρο στην τελετή απονομής των «Preparation Centre Awards» του Cambridge Assessment English. [Photo Credits: CAE]

Νικητές στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Cambridge Assessment English για τα Βραβεία Κέντρων Προετοιμασίας (Preparation Centre Awards) για το 2018, αναδείχθηκαν τρία ιδιωτικά φροντιστήρια αγγλικών της Λευκωσίας.

Η Κύπρος συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό ανάμεσα σε πέντε άλλες χώρες: Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία και Τσεχία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη και η επιβράβευση των καλύτερων Κέντρων Προετοιμασίας για τα Cambridge English Qualifications σε κάθε χώρα που συμμετείχε στο διαγωνισμό.

Στον διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 35 φροντιστήρια από την Κύπρο, εκ των οποίων μόνο τα τρία κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές στις κατηγορίες τους.

Τα φροντιστήρια που αναδείχθηκαν νικητές για την Κύπρο:

  • Βραβείο ‘Step by step approach’: Eurognosi Aglantzias (Λευκωσία)
    Ως το φροντιστήριο με τα περισσότερα Cambridge English Qualifications.
  • Βραβείο ‘User of Cambridge English books’: Jolly Workshop (Λευκωσία)
    Ως το φροντιστήριο που έγραψε για πρώτη φορά τους μαθητές του για τις εξετάσεις Cambridge τη χρονιά 2017-18 (1 Αυγούστου 2017 – 30 Ιουλίου 2018).
  • Βραβείο ‘New comer’: ŞANLI Interactive Language Center (Λευκωσία)
    Ως το φροντιστήριο που χρησιμοποίησε με το βέλτιστο τρόπο το επίσημο υλικό προετοιμασίας της Cambridge University Press.

Την επιλογή των νικητών έκανε η Διεθνής Κριτική Επιτροπή του Cambridge Assessment English που αποτελείτο από 5 διεθνή στελέχη του.

Η τελετή απονομής για τους νικητές στα Preparation Centre Awards πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2019 στο Downing College, παρουσία στελεχών από το Cambridge Assessment English και την Cambridge University Press.

Σχετικά με το Cambridge Assessment English

Το Cambridge Assessment English είναι τμήμα του Πανεπιστημίου του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο, που βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους να μάθουν Αγγλικά και να αποδείξουν τη γνώση τους σε όλο τον κόσμο.

Περίπου 5.5 εκατομμύρια μαθητές από 130 χώρες συμμετέχουν στις εξετάσεις του κάθε χρόνο ενώ περισσότεροι από 20.000 οργανισμοί αναγνωρίζουν τα πιστοποιητικά του ως απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας, ανάμεσα στους οποίους και το 100% των Πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία.

Καθένα από αυτά τα πιστοποιητικά αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσης του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (CEFR) για την περιγραφή της γλωσσικής ικανότητας.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com