ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τρίτος παγκοσμίως ο Ηλίας Γεωργίου!

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε ο 19χρονος Ηλίας Γεωργίου από τη Λάρνακα, δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες για την Κυπριακή ενόργανη γυμναστική.

Ο 19χρονος Κύπριος πρωταθλητής συγκέντρωσε 13.467 βαθμούς στον τελικό του μονόζυγου και βρέθηκε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Όσιγιεκ 2019, στην Κροατία.

World Cup Osijek 2019 - Ilias GEORGIOU (CYP)
Ο Alexey Rostov και ο Aleksandr Kartsev από τη Ρωσία και ο Ηλίας Γεωργίου στην απονομή μεταλλίων για το μονόζυγο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Όσιγιεκ 2019. Κροατία, 27.05.2019. [Photo Credits: OsijekGymnasticsCup]
Μπροστά από τον Ηλία Γεωργίου ήταν οι 25χρονοι Alexey Rostov και Aleksandr Kartsev από τη Ρωσία που έλαβαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο, αντίστοιχα.

Osijek Croatia 2019 - Elias Georgiou
Τα αποτελέσματα για τον τελικό του μονόζυγου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Όσιγιεκ 2019. Κροατία, 27.05.2019 [Photo Credits: OsijekGymnasticsCup]
Ο Κύπριος πρωταθλητής αγωνίστηκε επίσης στον τελικό των κρίκων, ωστόσο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και δεύτερο μετάλλιο, αφού συγκέντρωσε μόλις 12.000 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα για τον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Όσιγιεκ 2019. Κροατία, 27.05.2019 [Photo Credits: OsijekGymnasticsCup]
Επόμενος σταθμός για τον Ηλία Γεωργίου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής στη Γερμανία, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Ευχόμαστε ολόψυχα πολλές ακόμα επιτυχίες!

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)