Κύπρος

Τσικνοπέμπτη με συννεφιά και βροχές

 Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει σήμερα την περιοχή, ενώ χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται την Παρασκευή.

Η ημέρα της Τσικνοπέμπτης θα ξεκινήσει με ήλιο και αυξημένες νεφώσεις αλλά θα συνεχιστεί με συννεφιά και μεμονωμένες βροχές σε όλες τις περιοχές και χιόνι στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση σε συντομία            

  • Σήμερα:Ήλιος με αυξημένες νεφώσεις
  • Απόψε:Συννεφιά και μεμονωμένες βροχές
  • Αύριο (Παρασκευή):Βροχές και τοπικές καταιγίδες
  • Σάββατο:Μεμονωμένη βροχή και καταιγίδες
  • Κυριακή:Μεμονωμένη βροχή και καταιγίδες

Λεπτομερής πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει σήμερα την περιοχή, ενώ χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται την Παρασκευή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ σταδιακά θα καταστεί κατά διαστήματα συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο και την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Μέτρηση χιονιού

Στα 46 εκατοστά ήταν το ύψος του χιονιού που καταγράφηκε την Πέμπτη στις 5:00 π.μ., στην Πλατεία Τροόδους.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close