Βουτιά στο κενό.

Τελευταία δεν είμαι καθόλου καλά. Όσο κι αν φοβάμαι ή ντρέπομαι να το παραδεχτώ, αυτή είναι η αλήθεια. Ιδανικά θα ήθελα να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ώσπου να σπάσει. Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι είμαι ένας θλιμμένος άνθρωπος ο οποίος που και που περνάει καλά. Το είπα και στην ψυχολόγο μου αλλά διαφωνεί. Πώς μπορεί,όταν υπάρχουν στιγμές που δεν έχω τη δύναμη ούτε να σταθώ όρθια; Εκείνες τις στιγμές εύχομαι να είχα πεθάνει. Κάτι να συμβεί και να κοπώ.
Ίσως φταίει που έρχονται Χριστούγεννα. Με στεναχωρούν και με θλίβουν απεριόριστα. Δεν έχω τίποτα καλό να θυμάμαι από αυτά και πλέον δε με νοιάζει να δημιουργήσω μια κάποια ευχάριστη ανάμνηση.
Ίσως, πάλι, φταίει που εσύ δεν έρχεσαι ποτέ και ας πάνε χρόνια πια που σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Μα δεν είσαι εσύ το θέμα μου τώρα. Εχω πάψει να ασχολούμαι και οι πληγές μου αιμορραγούν διακριτικά.
Δεν είμαι σίγουρη για το τι συμβαίνει γύρω μου ή μέσα μου ή δίπλα μου. Ξέρω σίγουρα ότι δε θέλω να μιλήσω με κανέναν. Δεν έχω τίποτα να μοιραστώ, τίποτα να εξηγήσω.
Αυτός ο κόσμος δε με χωράει και προσπαθώ με ηλίθιους τρόπους κάπου να στριμωχτώ. Άλλα όχι πια. Θα μείνω, όπως πάντα, σταθερή στις αξίες μου παρ’ όλη τη διαφθορά που κυκλοφορεί ελεύθερος δολοφόνος γύρω μας και θα φτιάξω έναν κόσμο στα μέτρα μου.
Κάθε φορά λέω ότι δεν πάει παρακάτω αλλά από μια γωνιά με σημαδεύουν οι μέρες και νοιώθω τα πόδια μου να βυθίζονται όλο και πιο κάτω από το έδαφος. Αν καμία μέρα βυθιστω ολόκληρη τι θα γίνει; Τι θα πάθω; Είμαι σίγουρη τίποτα χειρότερο από το τώρα. Όσο κι αν λένε πως με καταλαβαίνουν, κανείς δεν καταλαβαίνει. Κανείς δεν ξέρει. Δεν κατηγορώ κανέναν, είμαι όμως της άποψης ότι αν δεν το ζήσεις, δε μπορείς να καταλάβεις. Είναι άλλο να βλέπεις στην τηλεόραση ένα σπίτι που έχει πάρει φωτιά και άλλο να παλεύεις να βρεις την πόρτα πίσω από τις φλόγες.
Παίρνω φόρα, τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ και πέφτω πάνω στο παράθυρο με την πλάτη. Το κεφάλι μου έχει πάρει φωτιά κι εγώ έχω ήδη κάνει εικόνα ό,τι θα μείνει ζωντανό από εμένα.

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

Απόφοιτη από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Όμηρος.

1 COMMENT

  1. κοριτσι μου μονο καποιος που το εχει ζησει ή το ζει μπορει να σε νιωσει κανεις αλλος κ επειδη το ζω ξερω πολυ καλα πως νιωθεις… <3

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.