Τέχνες & ΨυχαγωγίαΤηλεόραση

Game of Thrones: Ολοκαίνουριο trailer της 5ης σεζόν

ΗΒΟ και Apple ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, το οποίο αυξάνει ακόμα περισσότερο την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στους οίκους των ισχυρών οικογενειών της δημοφιλούς σειράς, «Game of Thrones».
Νέο trailer για την αγαπημένη σειρά «Game of Thrones» κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της Apple για το 2015, επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεργασία της HBO με την Apple TV.

Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς που άλλαξε τα δεδομένα στην αμερικανική τηλεόραση, έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου που θα προβληθεί στις 12 Απριλίου. Μετά το πρώτο teaser που παρουσιάστηκε και το trailer που παρακολουθήσαμε μέσα από τα «smartphones» όσων βρέθηκαν στις αίθουσες IMAX της Αμερικής όταν προβλήθηκαν τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν, ήρθε η ώρα για μία ακόμα γερή, τονωτική Game Of Thrones δόση.

Στη χθεσινοβραδινή, πρώτη παρουσίαση της Apple για το 2015, ο Tim Cook ανακοίνωσε την συνεργασία μεταξύ Apple TV και της οποίας η συνδρομητική υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσω της συσκευής της Apple και την ίδια στιγμή προβλήθηκε το νέο trailer της 5ης σεζόν.

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία live streaming, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν -μέσω ειδικής εφαρμογής- να παρακολουθήσουν την 5η σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, ανέρχεται στα 14,99 δολάρια τον μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με αυτή την εφαρμογή να απολαύσουν τα νέα επεισόδια πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

*Spoiler alert

Οι κόρες του Martell δίνουν δυναμικά το παρών ενώ οι Δράκοι της Καλίσι μεγάλωσαν επικίνδυνα με τον Τίριον να τους βλέπει για πρώτη φορά. Θα γίνουν εχθροί ή φίλοι;

Η συνέχεια στις οθόνες σας…

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)