ΚόσμοςΤηλεόραση

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα υπέγραψαν συμβόλαιο με το Netflix!

(OnlinEpikairotita) — Συμβόλαιο με το Netflix υπέγραψε το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, για την παραγωγή εκπομπών και σειρών της υπηρεσίας ψυχαγωγίας, όπως ανακοίνωσε το Netflix μέσω Twitter.

Οι Ομπάμα δεν προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τη νέα πλατφόρμα, προκειμένου να «επιτεθούν» στον Ντόναλντ Τραμπ ή τους συντηρητικούς κύκλους που τον υποστήριξαν.

Αντ’ αυτού, ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να ασχοληθεί με θέματα που τον απασχόλησαν όσο βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, ενώ η Μισέλ από ενδέχεται να εμφανιστεί σε μια εκπομπή αφιερωμένη στη σωστή διατροφή, ένα ζήτημα με το οποίο είχε ασχοληθεί την εποχή που ήταν πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

“Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της δημόσιας ζωής μας ήταν να συναντούμε υπέροχους ανθρώπους και να τους βοηθούμε να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Για αυτό η Μισέλ κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Netflix. Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε τις ταλαντούχες και δημιουργικές φωνές που μπορούν να προωθήσουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων και να βοηθήσουμε να μοιραστούν την ιστορία τους με τον υπόλοιπο κόσμο”, δήλωσε στην ανακοίνωσή του ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο διευθυντής περιεχομένου του Netflix, Τεντ Σαράντος, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του τη συμφωνία με το πρώην προεδρικό ζεύγος, τονίζοντας ότι το περιεχόμενο των εκπομπών θα εστιάζουν στις κοινότητες και στις ανθρώπινες ιστορίες, παρά στην πολιτική.

Την αποκάλυψη ότι το πρώην προεδρικό ζεύγος θα αναλάβει την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων για την υπηρεσία του Netflix είχε κάνει το Μάρτιο η εφημερίδα New York Times, τονίζοντας ότι η συμφωνία δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί.

Τις υπηρεσίες του Netflix τις χρησιμοποιούν περίπου 117 εκατομμύρια χρήστες, εκ των οποίων τα 110 εκατομμύρια είναι συνδρομητές επί πληρωμή. Η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει έως και 8 δισεκατομμύρια δολάρια για να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της πλατφόρμας της το 2018.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button