Ευρώπη

Υποψήφιος για Καλύτερος Ευρωβουλευτής Υγείας 2020 ο Λουκάς Φουρλάς

Ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Λουκάς Φουρλάς, προτάθηκε ως ένας εκ των τριών υποψηφίων που διεκδικούν το βραβείο του Καλύτερου Ευρωβουλευτή στην κατηγορία Υγεία για το 2020.

«Η ανακοίνωση σήμερα της υποψηφιότητας μου από το περιοδικό ‘The Parliament Magazine’ στην κατηγορία καλύτερος Ευρωβουλευτής στον τομέα της υγείας για το 2020 ήταν κάτι το απρόσμενο και με τιμά ιδιαίτερα», είπε ο Λουκάς Φουρλάς μέσω Twitter.

Τα Βραβεία Ευρωβουλευτών (MEP Awards) του περιοδικού ‘The Parliament Magazine’ διοργανώνονται από το 2004 και αποτελούν τον αναγνωρισμένο θεσμό του έργου των Ευρωβουλευτών.

Έχουν ως στόχο να αναδείξουν το έργο των Ευρωβουλευτών, το οποίο συνέβαλε σημαντικά στο νομοθετικό, εποπτικό και δημοσιονομικό ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Λαμβάνεται επίσης υπόψη η συνεχιζόμενη συμβολή των Ευρωβουλευτών στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Στα φετινά βραβεία θα βραβευτούν 16 ευρωβουλευτές σε 16 διαφορετικές κατηγορίες που αντιστοιχούν στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η απονομή των βραβείων “MEP Awards 2020” θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2020.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button