Κύπρος

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2020

Με ενθουσιασμό, κέφι και ξενύχτι από δεκάδες καρναβαλιστές, άρχισαν σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Μεγάλη Παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020.

Αρκετοί καρναβαλιστές ξενύχτησαν έξω από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού, προκειμένου να δηλώσουν την ομάδα που επιθυμούν.

Η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής στη Μεγάλη Παρέλαση ξεκίνησε την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, μέχρι τη 13:00.

Κατά την πρώτη μέρα είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι έλαβαν μέρος στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς.

Οι νέοι συμμετέχοντες καθώς επίσης όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παράβηκαν τους κανονισμούς, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019.

This slideshow requires JavaScript.

Η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Λεμεσού, Σκεύη Αντωνιάδου, μιλώντας στο Κανάλι 6 είπε ότι «το Καρναβάλι του 2020 θα είναι μεγαλύτερο, ωραιότερο και με πιο μεγάλη επιτχυία από κάθε άλλη χρονιά».

Ο αριθμός των συμμετοχών μέχρι τις 12 το μεσημέρι ήταν πέραν των 60, σύμφωνα με την κ. Αντωνιάδου.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση, πρέπει περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 25745919.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close