ΔΙΕΘΝΗ

Εξαγριωμένοι υπάλληλοι περικύκλωσαν τα κεντρικά κτήρια της J&P στο Ριάντ

(OnlinEpikairotita) — Αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι υπάλληλοι της J&P έξω από τα κεντρικά κτήρια της εταιρείας στο Ριάντ

Οι υπάλληλοι έχουν περικυκλώσει από το πρωί της Τετάρτης (20/6) τα κεντρικά κτήρια της εταιρείας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν και να προπηλακίσουν το διευθυντικό προσωπικό της εταιρείας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, χωρίς να γνωρίζουν πότε και αν θα πάρουν τα λεφτά τους.

Όσοι εργάζονται εντός του περικυκλωμένου κτηρίου, στην πλειονότητά τους Κύπριοι, εγκατέλειψαν τον χώρο μόλις ενημερώθηκαν για τις επικείμενες ενέργειες των συναδέλφων τους, φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Όπως βλέπετε και στο πιο πάνω βίντεο, η κατάσταση έχει βγει πλέον εκτός ελέγχου. Είναι αδύνατο να αντιληφθεί κανείς την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μια εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς, ενώ τώρα οι μέτοχοι και οι διευθυντές της εταιρείας καλούνται να πράξουν τα δέοντα.

Όπως μαθαίνουμε από πηγές μας στη Σαουδική Αραβία, οι εναπομείναντες υπάλληλοι της εταιρείας δεν επιθυμούν τίποτα άλλο πέρα από τη διάσωση της εταιρείας και κατ’ επέκταση την καταβολή των δεδουλευμένων τους, που είναι και το αυτονόητο.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)