Κυριακή 17 Απριλίου 2004.

Μια εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν.

Ο τοποτηρητής του αρχιεπισκοπικού θρόνου και μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος αποφασίζει όπως η Αρχιεπισκοπή Κύπρου αγοράσει και διανείμει το βιβλίο του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου σε όλες τις εκκλησίες της Κύπρου.

Στο βιβλίο ο κύριος Χριστοδούλου παρουσιάζει την κόλαση στην οποία θα περάσει η ακμάζουσα οικονομία της Κύπρου αν κάνουμε το λάθος να επανενώσουμε το νησί και άρα και την οικονομία του νησιού.

Χριστόδουλου Κ. Χριστοδούλου
Το βιβλίο «Τα οικονομικά της ομοσπονδίας, του Σχεδίου Ανάν και του κυοφορούμενου νέου σχεδίου λύσης» του Χριστόδουλου Κ. Χριστοδούλου.

Παράλληλα την ίδια μέρα ο τοποτηρητής του θρόνου και μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος ανακοινώνει ότι εάν και εφόσον οι πρόσφυγες απορρίψουν το Σχέδιο Ανάν υπόσχεται η εκκλησία να αποζημιώσει όλους τους πρόσφυγες.

15 χρόνια μετά ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου έχει βρεθεί ένοχος και οδηγήθηκε στις Κεντρικές φυλακές για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Πράγμα που λογικά δεν επηρέαζε την ακμάζουσα οικονομία μας.

15 χρόνια μετά η φούσκα της ακμάζουσας οικονομίας έχει σπάσει.

15 χρόνια μετά ο «παναγιώτατος» μητροπολίτης Πάφου έχει γίνει Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου αλλά λεφτά για τους πρόσφυγες γιοκ.

15 χρόνια μετά η Κύπρος παραμένει μισή.

Άντε βρε πάλι με χρόνια με καιρούς…

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com