Υπ. Παιδείας: Κανονικά η δωρεάν διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές

OnlinEpikairotita — Διαβεβαίωση πως τα συγγράμματα θα διανεμηθούν κανονικά στους φοιτητές, έδωσε το υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας.

Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας κ. Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη (10/10) με αντιπροσωπεία των φοιτητών συλλόγων, οι οποίοι πραγματοποίησαν νωρίτερα διαμαρτυρία έξω από του Υπουργείο και τους διαβεβαίωσε πως η δωρεάν διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων θα γίνει κανονικά προς όλους τους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται, ότι το Υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ) την περασμένη Παρασκευή (6/10), όπου συμφωνήθηκε ότι πρέπει να υπάρξουν νέοι τρόποι τιμολόγησης των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, ώστε να γίνεται συντομότερα η διαδικασία αποπληρωμής, τηρώντας απαρέγκλιτα τη νομιμότητα και τη διαφάνεια ως προς τους ελέγχους.

Παρά τη συμφωνία των δύο μερών, ο ΣΕΕΒΙ δήλωσε ότι τηρεί στάση αναμονής μέχρι την αλλαγή της διαδικασίας αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Υπουργείου.

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.